WO UPDATE 3: první milion na e-shopu a přes dvě desítky nových hřišť!

Wow! Pár měsíců zase utelko jako voda a my ti přinášíme rychlý update toho, co se u nás stalo.

WOshop.cz oslavil rok svého fungování a vy jste si na něm objednali více než 500x zboží v celkové hodnotě přes 1 000 000 Kč! Moc vám za to děkujeme a budeme se snažit zdokonalit a rozšířit sortiment tak, ať je to váš jediný workoutový obchod, který budete potřebovat pro svůj trénink! Určitě se máte na co těšit a my už teď naskladňujeme, ať máte workoutové Vánoce už v prosinci (a ne v lednu jako minulý rok))

Tak pokud si chceš něco koupit ještě v předstihu, tak miř na náš e-shop, kde najdeš workoutové hřiště na zahradu, nebo hrazdy, bradla a stalky domů.

Teď pojďme na workoutová hřiště. Zatímco jsi možná o prázdninách odpočíval a jel na dovolenou, my jsme se nezastavili a postavili jsme jich rekordní počet - 21! Nového workoutu se dočkali:

OlbramiceStaříčSpálovRokytnice nad JizerouVšelibiceLovčiceHajanyŠumperkFrýdek-Místek ZŠ a MŠ EL. KrásnohorskéLužiceLoučkaŠakviceStateniceZŠ JarošovTlumačovNehvizdyRovensko pod TroskamiSlavkov u OpavyOstrava - ZŠ HošťálkoviceDolní LoučkyVelká Bystřice

Do konce roku nám zbývají ještě dva měsíce a určitě se ještě pár měst a obcí venkovních posiloven dočká. A pokud nevíš, kde najdeš hřiště ve tvém okolí, tak koukni na naši kompletní mapu workoutových hřišť v České republice! 

WOclub - české workoutové hřiště

Kromě hřišť jsme společně s LEAD parkour vytvořili přenosnou parkourovou konstrukci, kterou používají na svých letních kempech a exhibicích. Pořád ji testujeme a vylepšujeme tak, aby splňovala všechny požadavky pro parkouristy, ale vypadá nádherně!

Samozřejmě jsme nezanevřeli na exhibice a otevíračky, kterých náš workoutový tým objel spoustu a ještě jich nás pár čeká. Doporučujeme ti sledovat naše sociální sítě, hlavně facebook a instagram, kde je vždy předem oznamujeme.

A na WOblog.cz, kde najdeš kromě zmiňované mapy hřišť taky kalendáři workout akcí, přibyly články od:

Moniky “Amazon” Najdenovová

Rozhovor s hasičem a vicemistrem světa Honzou Pipišem

Rozhovor s českou královnou freestylu Veronikou Szabóovou

Verči Greinerové 

Článek o světlé s tmavé stránce postupu na světový šampionát

Článek o tom, že trenérský kurz z tebe trenéra neudělá

Report z netradiční soutěže King of the North

Honzy Holince

Report z nejočekávanějšího battlu v Karviné

Článek o základních chybách u shybů a kliků a dipů

 

A  co dál? Do konce roku toho plánujeme ještě stihnout hodně - další venkovní hřiště, ale také první indoorové posilovny, nové produkty a hlavně oblečení na WOshop.cz! Díky, že nás likuješ a čteš - děláme to pro tebe!

Komentáře

Mohlo by vás také zajímat