Jaký byl rok 2018? Nejlepší!

Rok 2018 je už přes měsíc za námi a tak si ho pojďme trochu shrnout, protože je rozhodně na co vzpomínat... a není toho zrovna málo! Co se nám povedlo a kam míříme? Dozvíš se v článku!

WOclub - české workoutové hřiště

Workoutová hřiště jedou!

Minulý rok jsme postavili po celé České republice 68 workoutových hřišť, což je třeba 2x tolik co v roce 2016! Celkem jsme jich už tak zrealizovali přes 150 a najdeš je na mapě zde.

Kromě obcí a měst se stále častěji objevují na mnoha školách, ve sportovních klubech, nebo u hasičů a policie. Náš plán je dostat workout mezi co nejvíce lidí a na co nejvíce míst, aby jste si mohli kdekoli zacvičit, ať už jste doma nebo na cestách. 

workoutove hriste Rohatec
Nové workoutové hřiště v Rohatci

Tento rok chystáme velký redesign našich hřišť, nové prvky, tak aby byly ještě více modernější a obsahovaly vše potřebné. Navíc se chceme taky zaměřit na indoorové konstrukce na crossfit a venkovní prvky na parkour, které jsme si už vyzkoušeli pro Dark Side Movement a Add-Lead.

WOshop - český workoutový obchod

E-shop pořád roste

Dalším radost nám dělá náš WOshop.cz kde jsme za rok 2018 expedovali před 850 objednávek. Je úžasné, jak máte naše produkty rádi a nám to dělá ohromnou radost! Děkujeme, že nám posíláte milé vzkazy, foto a videa, nebo že nás označujete s produkty na sociálních sítích, kde vás vždy rádi sdílíme!

Nejoblíbenějším produktem nepochybně byly a jsou krátké odporové gumy, které jsme vytvořili ve spolupráci s Nicky Nellow. Dále se prodávaly ve velkém i ostatní odporové gumy, které vám umožnují se zlepšovat a učit nové cviky na hrazdě nebo na bradlech.

Photoshoot s Nicky

Z WOclub produktů máte nejradši naše STALKY S a STALKY M, které používáte na trénink stojek, planche. Velký bestseller jsou i bradla DIP L, které už zašili tisíce tricepsových kliků, aniž by to na nich bylo nějak znát. Z hrazd do zdi máte stejně rádi jak velký WALL BAR L, tak i střední WALL BAR M.

Také zde chystáme redesign stávajících výrobků a rozšíření portfolia o další druhy produktů. Půjde jak o variace stávajících, tak zcela nové a originální věci, které si zamilujete!

 

Exhibice kde se podíváš

Nesmíme zapomenout ani na workoutové exhibice, kterých bylo minulý rok několik desítek po celé republice. Byli jsme na  mnoha otevíračkách našich hřišť, na školách, dětských domovech, na pár svatbách, plesech, sportovních dnech, Olympijském festivalu atd. Z jedné exhibice na ZŠ A. Kučery v Ostravě-Hrabůvce vzniklo také toto video:

 

 

To nejlepší z WOblog

Na WOblog jsme pro vás minulý rok připravili přesně 30 článků, které jste si přečetli skoro 100 tisíc krát! Tento rok by jste se měli dočkat více článků, které pro vás připraví Monika Amazon (hlavní editor), Honza Holinec, Veronika Greinerová, Dark Side Movement, a také kdokoli, kdo by chtěl něco publikovat - napiště nám!

Nejčtenějších z článků minulý rok byly:

1. CHYBY V BASICS: NA CO POZOR U SHYBU

2. CHYBY V BASICS: JAK NA KLIKY A DIPY

3. ROZHOVOR: JAK TRÉNUJE NICKYNELLOW? TAJEMSTVÍ KRÁSNÉHO ZADEČKU.

4. CHYBY V BASICS: JAK NA DŘEP

5. TAJEMSTVÍ WEIGHTEDU I.: KDYŽ TI VLASTNÍ VÁHA NESTAČÍ!

 

A vznikly i toto video od Robka z Dark Side Movement

 

Sociální sítě 

V neposlední řadě naše sociální sítě zažily také pořádný růst. Na facebooku máme už přes 3200 fanoušků, instagram je chloupek od 2000 sledujících. Doufáme, že se vám dále budeme líbit a budete nás sledovat, kde se dá, ať o nic nepřijdete!

WOclub instagram best of

 

A hlavně ti děkujeme za přízeň a jako poděkování pro tebe máme slevový kód na WOshop.cz, stačí zadat v košíku "milujuworkout" a dostaneš slevu 10%.

Workoutu zdar!

Komentáře

Mohlo by vás také zajímat