WOblog končí...street workout ale žije dál!

  • Autor: Monika Najdenovová
  • Kategorie: Blog, WOCLUB
  • Štítky: woblog, ,

WOblog končí!

Je to tak přátelé, rozhodli jsme se, že ukončíme činnost WOblogu... ale nebojte, psát nepřestáváme, ba naopak! Pojďme se tedy společně podívat na skoro 3 roky fungování, představíme si ty nejúspěšnější články a nakonec prozradíme, co tedy bude!

WOclub - české workoutové hřiště

Jak to začalo?

Celý blog se datuje na začátek roku 2016, kdy Workout Club prošel rebrandingem na WOclub. Do té doby neexistoval žádná česká stránka o street workoutu a my se rozhodli, že takovou stránku spustíme - WOblog.cz. Po pár měsících příprav webu jsem se ale dozvěděli, že Libor Kalous měl podobný plán a spouští stránku streetworkout.cz a my tak přišli o výhodu být první stránkou v Česku... Každopádně první článek vyšel 18.10.2016, kterým byl Report z WObattlu 2016. 

Od té doby se začal WOblog rozšiřovat o další reporty z akcí a battlů, a hlavně jsme se zaměřili na začátečníky a jejich motivaci a návody na základní workoutové cviky, celkem 79 originálních článků.  Nechyběly ani rozhovory se zajímavými lidmi, jako je Nicky Nellow, vicemistr světa ve Firefighter Combat challlenge Honzou Pipišem nebo vítězkou mistroství ČR ve freestylu a letošní vícemistryní světa Veronikou Szabóovou.  

Nejčtenějším článkem byl návod na první pull ups – Chyby v basics: Na co pozor u shybu, od Honzy Holince. V oblibě byly také rady pro začátečníky, kdy článek Začni se street workoutem: 6 rad pro začátek zaujmul druhé místo naší tabulky. Mezi nejoblíbenější články patřil také (jak jinak) než návod na krásné pozadí, který vyšel ve spolupráci s výše zmiňovanou Nicky: Hezký zadek za 30 minut? Nálož cviků na doma od Nicky Nellow!

Kromě článků jste na WOblogu našli i nejobsáhlejší mapu workoutových hřišť v ČR, kterých jsme přidali přes 600 a pořád přidáváme další. A pokud ani tak jste nenašli v mapě vaše hřiště, tak jste ho mohli sami přidat a poradit tak spoustě lidem, kde si můžou venku zacvičit. Dále jste zde našli kalendář akcí, kde byly soutěže, battly, setkání, kempy a workshopy v Česku, na Slovensku, nebo v Polsku. Mohli jste si tak vytipovat akce v blízkém okolí a setkat se s workoutovou komunitou, aniž byste museli cestovat přes půl republiky.

Co bude teda dál?

A jak tomu bývá, všechno jednou končí a něco začíná. Dnešní článek je nejspíše na hodně dlouhou dobu na WOblogu našim posledním, možná zde budeme přidávat nějaké info o značce WOclub. Nekončíme ale z důvodu, že by nás to nebavilo, ale protože se posouváme vpřed!

Na začátku roku nás totiž oslovil Libor Kalous ze streetworkout.cz, jestli nemáme zájem pokračovat tam - on sám už totiž nemá sílu pokračovat s blogem dále a byl by rád, aby největší stránka o street workoutu fungovala dále a vedli ji lidi, kteří ji nezneužijí a nenahodí na ni třeba přesměrování na nějaký e-shop se suplementy.

A my jsme se rozhodli, že je to pro nás obrovská příležitost, jak naše články dostat více mezi lidi a šli do toho! Od května jsme začali připravovat nový koncept, vytvářet novou identitu a logo, které se mimochodem brutálně povedlo, a hlavně přestěhovat náš blog právě tam - STREETWORKOUT.cz

Nové logo STREETWORKOUT.cz
Nové logo STREETWORKOUT.cz

Máte se určitě na co těšit, máme toho opravdu hodně připraveného, ale hlavní pro nás budou články s kvalitním obsahem. Určitě nás sledujte taky na sociálních sítích STREETWORKOUT.cz facebook a instagram, které budeme pumpovat aktuálním děním, zajímavostma a hlavně repostovat, pokud nás označíš a dáš #streetworkoutcz

A hlavně...

...by jsme chtěli poděkovat všem, kteří nám kdy s WOblogem pomohli, napsali článek, přidali hřiště, sdíleli článek a dali like.

Doufáme, že se vám naše články líbily a slibujeme, že se budeme snažit, aby se vám na STREETWORKOUT.cz líbilo ještě více. Máme se co učit, ale motivace nám určitě nechybí a budeme rádi za všechny vaše postřehy, nápady a tipy, co by jsme mohli zlepšit. 

A taky pořád platí, že pokud by jsi se chtěl k nám zapojit, stačí napsat na info@streetworkout.cz nebo na výše zmíněný instagram nebo facebook, práce je jak na kostele a témat jako v moři ryb!

 

Komentáře

Mohlo by vás také zajímat