Jaký byl rok 2017 pro WOclub?

Říká se, že by se člověk měl dívat jen dopředu a my si dovolíme naposledy a rychle zavzpomínat na minulý rok a shrnout si to, co se za něj ve WOclub stalo. Pojďme na to hned, není čas, musíme makat!

 

První zásadní věc, která se už téměř stává tradicí, bylo březnové stěhování do větších prostor. Zůstali jsme věrni Ostravě a našli jsme si nové zázemí s halou o 450m2 a kancelářskými prostory. Téměř 20 lidí v týmu spořádá spoustu místa a modlím se, aby nám to aspoň chvíli vydrželo.

V nových prostorech jsme byli schopni rozšířit výrobu a tak jsme za minulý rok stihli 44 realizací workoutových hřišť po celé České republice, rok předtím to bylo 35 realizací. Mapu našich workoutových hřišť najdete zde na woclub.cz stránkách.

Workoutové hřiště v městě Pelhřimov

Nemůžeme taky zapomenout na akce! Minulý rok jsme jako první začali sezónu workutových battlů akcí WObattle 2017, která proběhla v krásném prostředí Trojhalí v Ostravě. Rok battlů jsme taky ukončovali, a to spolupořádáním akce WBSW Battle 2017. Co se týče otevíraček našich hřišť, exhibicí a nejrůznějších akcí a plesů, tak těch jsme minulý rok stihli necelých 20!

 

Kromě hřišť jsme rozšířili značku WOclub na osobní posilovací vybavení do domu od hrazd do zdi, po různé typy bradel (weighted, freestyle i stalky) a doplňků. Právě pro tyto produkty jsme v srpnu spustili náš e-shop WOshop.cz a z vašich reakcí máme ohromnou radost! Vsadili jsme na produkty vlastní výroby, které nebojují na trhu s konkurencí ani tak svou cenou, ale kvalitou a designem. Od spuštění vás bylo více než 200, kteří jste si u nás objednali a neskutečně vám za to děkujeme! A vím, že se vám bude určitě líbit to, co v dalších měsících uvidíte za novinky.

Navštiv náš WOshop - tvůj workoutový obchod
Nenech stroje dělat tvé tělo, udělej ze svého těla stroj! Navštiv náš WOshop.cz, kde najdeš nabídku produktů pro posilování s vlasním tělem.

Ne vždy se ale vše daří podle plánu, však to znáte. Příkladem může být třeba WOblog.cz, který jsme si původně představovali aktivnější, ale v minulém roce jsme publikovali jen nějakých 26 článků… není to moc a bohužel se nemůžeme všemu věnovat naplno. Upřimně nám chybí lidi, kteří mají chuť a odvahu prodat své znalosti ze cvičení a vymýšlet nové věci, výzvy, tréninky apod. To se samozřejmě snažíme změnit a pokud patříš mezi ty, co se nebojí a mají co říct, rozhodně nám napiš - platíme zlatem! .)

 

A co bude s WOclub v roce 2018? Dej like na náš facebook WOclub a sleduj náš instagram @woclub, protože se chystáme na další zlomový rok!

Komentáře

Mohlo by vás také zajímat