WO UPDATE květen/červen 2018: Workout sezóna v plném proudu!

V květnu a červnu se toho stalo celkem dost - něco nového začalo a něco starého skončilo. Pojďme se na to společně podívat!

První začněme naší doménou, což jsou workoutová hřiště. Těch jsme stihli postavit za dva měsíce celkem 12 a konkrétně se jich dočkali obce a města:

Služovice - Vrbka; Raduň; Malý Beranov; Sokol Brno; ZŠ A. Kučery v Ostravě - Hrabůvce; SKP České Budějovice; Straškov - Vodochody; Vysoké nad Jizerou; Nová Bystřice; Branky a Rohatec.

S teplem a novými realizacemi začala také sezóna exhibic, otevíraček a dalších akcí, kde s workoutem nesmíme chybět. Byli jsme třeba na dvou svatbách, všesokolském sletu v Ostravě, sportovním dni v Avion Shopping Park v Ostravě, na exhibici v Markvartovicích, Vrbátkách, Rohatci, Vyškově, workshopu na ZŠ A.Kučery a otevíračce workoutu v Bohumíně!

No a mnohým z vás jistě neuniklo, že jsme se po dlouholeté spolupráci ukončili spolupráci s Danielem Hanákem. Proč tomu tak bylo jste se mohli dozvědět ve článku.

Na blogu pak dále přibyly články o Ninja Factoru a Weighted workoutu od Moniky Amazon, super článek napsala Veronika Greinerová o Street workoutu, Honza Holinec nám přinesl report o Street workout battlu v Habartově a my jsme dali dokupy článek o fungování firmy zaměřený na náš začátek, zaměstnance a finance.

woshop_banner_970x90.png

 

 

 

Pokud nevíš, kde najdeš hřiště ve tvém okolí, tak koukni na naši kompletní mapu workoutových hřišť v České republice!

V našem kalendáři workout akcí se dozvíš, kdy a kde se bude konat nejbližší soutěž v ČR/SK.

A pokud chceš mít svůj workout i doma, tak koukni na náš e-shop, kde najdeš workoutové hřiště na zahradu, nebo hrazdy, bradla a stalky domů.

Komentáře

Mohlo by vás také zajímat