WObattle 2017: První letošní battle je zde!

Je to tak, zima skončila, první battle je tady a uskuteční se v Ostravě. Ve městě, které leží uprostřed Československa, a ze kterého se před několika lety začal street workout šířit.

Nyní je toto město dějištěm druhého ročníku street workoutové soutěže WObattle, na které očekáváme nejlepší Čechy i Slováky, kteří si změří své síly a dovednosti již 13. 5. v ostravském Trojhalí jako součást tradičního festivalu bojových umění, Dragon CUP 2017.

Co Vás čeká?

Den bude nabitý soutěžemi, skvělými výkony a hlavně přátelskou atmosférou! Budete si moci zatrénovat mimo soutěž a vyzkoušet tak naše nové workoutové produkty.

Soutěže jsou otevřeny všem, kteří mají chuť si zasoutěžit a ukázat, že přes zimu nespali a poctivě na sobě makali. Závodníci se utkají hned několika disciplínách a že bude na výběr!

Váhové kategorie

Pro všechny mužské disciplíny jsme zvolili standardy, na které jste již zvyklí. Mezi sebou se porvou muži lehčí 75 kg, střední váhy 75 - 85 kg a hromotluci nad 85 kg. Na své si přijdou i dámy, pro které bude jedna společná váhovka.
Vážení proběhne při registraci.

A teď k tomu, co tě zajímá ze všeho nejvíce - soutěže!

Weighted Calisthenics

  • Shyby na hrazdě muži +32kg/4kg ženy, na maximální počet, 1 opakování = 1bod.
  • Dipy na bradlech muži +48kg/8kg ženy, na maximální počet, 1 opakování = 1bod.
  • Dřepy s olympijskou osou ženy 50kg, muži 90/110/130kg, 1 opakování = 1bod.

Vítězí účastník s nejvyšším součtem bodů. Techniku budou hlídat dva rozhodčí a video se správným provedením cviků bude zvěřejněno v nejbližší době.

Freestyle Street Workout

  • 1. kolo - 60 s volná sestava, postupuje 6 - 8 nejlépe hodnocených.
  • 2. kolo - battle 1 vs 1 na hrazdě, bradlech a zemi.
  • Finále - 3 nejlepší, kteří se utkají opět na 60 s ve volném stylu na libovolném workoutovém prvku.

Pořadí hodnotí odborná porota, její složení se dozvíte v den akce.

King & Queen of Muscle Up

Soutěž o krále a královnu muscle upů.
Vítězí účastník s nejvyšším počtem opakování striktních muscle upů.

Tajná disciplína

A jako poslední tě bude čekat novinka, která se ještě na soutěžích nikdy neobjevila. Tajná je proto, aby ověřila tvoji připravenost, a proto ji zveřeníme den před battlem

A kolik to bude stát?

Startovné pro jednotlivé závodníky je 100 Kč na jednu disciplínu, každá další soutěž + 50 Kč. V ceně bude občerstvení a na víteze budou čekat věcné ceny.

Vstupné pro diváky je zdarma, proto neváhej pozvat všechny své známe, kamarády, rodiče a babičky, aby Vám vytvořili co nejlepší atmosféru.

 

Těšíme se na tebe! WOclub

Mohlo by vás také zajímat