Workoutové exhibice jsou zpět!

  • Autor: Ondřej Koneš
  • Kategorie: Blog, WOCLUB

V posledních dnech to sice na jaro nevypadá, ale pravdou je, že za chvíli nám začíná sezóna workoutových exhibic a otevíraček hřišť. Tato sezóna bude našlapanější více, než kdy před tím, takže čti dále a připrav se!

Exhibice děláme už od roku 2014, kdy jsme postavili první hřiště v Ostravě - Radvanicích a snad pro každého to tenkrát bylo poprvé)) Od té doby jsme objeli hromadu hřišť a akcí po celé republice, rádi vzpomínáme na otevíračky v Dubňanech, Držovicích a na nespočtu našich srdcových ostravských hřišť.

Naše výhoda je, že máme vlastní přenosné hrazdy a obce a města bez workoutového hřiště si tak můžou ověřit, zda lidé mají o street workout zájem. Byli jsme součást mnoha doprovodných programů na slavnostech a radovankách, kde jsme mezi dechovkou a Boney M ukazovali, co se dá dělat s vlastní váhou, až lidem padala brada do piva a vypadávala klobása z úst))

Přenosná hrazda nám taky umožnuje jezdit na plesy a firemní akce, které máme obzvláště rádi! Sami nevíme jak, ale dostali jsme se dokonce na Ples policejního prezidia v Praze, kde jsme navázali velmi dobré kontakty do života)) Níže můžeš vidět pár fotek a video z poslední akce, která byla na Housovém plese v Karviné. Exhibice jsou prostě pokaždé jiné. Někdy jsou na hřišti skoro za barákem, jindy zase jedeme pět a více hodin v autě a k tomu vezeme sebou naši hrazdu. Jisté ale je, že nás to stále baví a asi nikdy nepřestane :-)

 

Máš zájem o exhibici? Pro více informací nás kontaktuj.

Naše další aktivity můžeš sledovat na FB WOclub, další akce kontroluj v sekci "KALENDÁŘ AKCÍ".

Aktuálně všechno směřuje ke druhému epickému WObattlu 2017.

 

Fotogalerie

Mohlo by vás také zajímat