World Calisthenics Organisation workshop Praha 2019

World Calisthenics Organisation workshop Praha 2019

Termín události: 19. 1. 2019 v 9:00 až 20. 1. 2019 v 17:00

Text pořadatele: "Pro velký zájem opakujeme akreditovaný workshop Světové kalistenické organizace – World Calisthenics Organization, již po třetí v České Republice, a to level L1 a L2! Workshop je zaměřen na kompletní metodiku základních i pokročilých technik street workoutu a kalisteniky – posluchači se naučí jak techniky správně cvičit a zejména učit! Lektory jsou pro tento turnus, první český Elite Coach David Rejl – osobní trenér (IG: @davidrejl.wco), slovenský Elite Coach Martin Viedenský (IG: @m.viedensky) a Fanda Bureš (IG: @expolo)

Level L1: 19.1.2019 9:00– 17:00

Základy posilování s vlastním tělem, osvojení metodiky základních cviků jak na zemi, tak s pomůckami. Čeká Vás na příklad výukový postup stoje na rukou, shybů, dipů, kliků a dalších základních cviků, které vás posunou dál. Trénink s vlastní vahou vede k maximálnímu využití potenciálu vašeho těla, také způsobí nárůst síly, zlepšení koordinace a rovnováhy. Postupem času dochází ke zpevnění kloubní tkáně a kosterních svalů, nemluvě o hlubokém stabilizačním systému. Základy posilování s vlastním tělem začínají kurzem WCO Streetsport Level 1!

Level L2: 20.1.2019 9:00– 17:00

Workshop WCO Streetsport Level 2 přímo navazuje na Level 1, předpokládá se již zvládnutá základní metodika cviků obsažených v L1 (není to však podmínkou). Čeká Vás nácvik pokročilejších cvičebních technik a prvků, mimo jiné i rovnováha na rukách a využití pákových poměrů. To vše bude dopodrobna probráno s různými technikami nácviků, v rámci jedinečného spojení gymnastické a workoutové průpravy. Seminář poslouží k pochopení provázanosti všech prvků a k lepšímu poznání tréninkových metod, které vás posunou k vašim cílům v rámci kalisteniky. Obsahem L2 jsou prvky jako například: Frontlever, Backlever, Muscle up ve více variantách, Planche, Iron cross a mnoho dalších cviků.

Cena: Jeden den: 3599 Kč celý víkend: 5599 Kč

Každý absolvent získá certifikát od World calisthenics organization, specializace na kalisteniku a Street workout (Street sport).

Světová kalistenická organizce je považována za prestižní vzdělávací centrum po celém světě: https://www.worldcalisthenics.org

Registraci prosím provádějte na emailovou adresu: workshop@davidrejl.cz, kde uvedete jméno, příjmení, trvalé bydliště a zda se chcete zúčastnit obou dnů nebo jenom jednoho. Obratem vám bude zaslána faktura k zaplacení. Místo budete mít rezervované až po zaplacení.

V případě jakýchkoliv dotazů pište opět na email: workshop@davidrejl.cz

Budeme se na Vás těšit…"

Zdroj a foto: https://www.facebook.com/…10763096676/

Komentáře

Další akce