WCO 2019 world calisthenics organization workshop

WCO 2019 world calisthenics organization workshop
  • Datum konání:
  • Adresa: Jana Želivského 2704/2, 13000 Praha - Zobrazit na mapě
  • Typ: Seminář

Termín události: 9. 2. 2019 v 9:00 až 10. 2. 2019 v 17:00

Text pořadatele: "Světová kalistenická organizace (www.worldcalisthenics.org) vytvořila jako první koncepci vzdělávání v oblasti posilování s vlastní vahou – v kalistenice a ve street workoutu. Víme, že je občas obtížné naučit se některé pohybové vzorce v dospělosti, ale metodika WCO je vhodná pro každého, kdo cvičí, nebo chce začít cvičit s vlastní vahou.

Seminář WCO pořádáme v ERS Workout pouze jednou do roka a je možné jej navštívit například jako zájemce o cvičení s vlastní vahou, nebo jako trenér fitness, který chce ovládnout správnou metodiku cviků a rozšířit své znalosti v této olasti.

Level 1 (Sobota)

Je vhodný pro kalistenické a gymnastické začátky s metodicky správným vedením – ať už se přihlásíte jako trenér fitness nebo zájemce o kalisteniku, naučíte se správně cvičit a vysvětlit všechny základní prvky jako například vzpor, variace kliků, holow back position, správnou posturu těla na hrazdě, shyb, dip (klik na bradlech), dřep, pozici vrány a základní průpravy do stoje na rukou.

Level 2 (Sobota i Neděle)

Navazuje na L1 a obsahuje náročnější prvky kalisteniky i gymnastiky – naučit se můžete správně trénovat, cvičit a vysvětlit prvky jako váha vpředu – frontlever, váha vzadu – backlever, váha vzporem (planche), muscle up (Totální shyb), základní pozice a cviky na gymnastických kruzích a mnoho dalšího…

Kompletní metodiku a obsahy kurzů L1 a L2 najdete na www.worldcalisthenics.org

Registrovat se můžete na našem rezervačním portálu:

http://ersworkout.isportsystem.cz

Kurzy jsou vedeny jedním z 11 Elite coaches World calisthenics Org.: Pavel Oliva – Calisthenics

Cenu prosíme uhradit na recepci ERS Workout nebo na účet 5435258329/0800 nejpozději do 30.1.2019

Cena: 1 den (L1) 3490,– Oba dny (L1 a L2) 5790,–"

Zdroj a foto: https://www.facebook.com/ersworkout/?…

Komentáře

Další akce