Stojkařina - kurz stojek s Dark Side Movement

Stojkařina - kurz stojek s Dark Side Movement

Začátek a konec akce: od 17:00 do 18:30

Text pořadatele: "Chcete se také naučit stojku? Nebo se posunout dál k ještě zajímavějším dovednostem jako press nebo stojka na jedné ruce? Jsme tu pro vás! Určeno i pro úplné začátečníky! Choketopus ve spolupráci s Dark Side Movement otevírá nový semestr programu Handstand Division Prague!

Samotná stojka nejen, že vypadá cool, ale má taky spoustu benefitů. Pozitivně se projevuje na zdraví ramen, zlepšuje orientaci v prostoru, prohlubuje koncentraci atd.

Průběh programu vychází z dlouholeté praxe kluků z DSM a metodika je praxí ověřená na studentech z pěti předchozích semestrů.

Obsah kurzu

  • kompletní průprava pro vybudování pevných základů, na kterých lze následně stavět (zpevnění zápěstí, mobilita ramen a lopatek, aktivování hlubokého stabilizačního systému atd.)
  • protokol pro vybudování silové kapacity ramen
  • principy balancování na rukou

Zohledníme zkušenost účastníků a podle toho, na jaké úrovni jsou, budou pracovat na různých cílech (výdrž u zdi, balancování v prostoru, press do stojky). Program je tedy vhodný téměř pro každého, kdo se chce stojku naučit.

Formát programu

  • jeden 90 minutový trénink týdně, na kterém se budeme věnovat individuálně progresu jedinců
  • zadávání domácích úkolů pro samostatný rozvoj účastníků
  • program bude trvat 12 týdnů

Kdo vede kurz? Instruktor Dark Side Movement Olda Pohlreich

Kapacita je omezena na 20 míst. Cena programu je 5000,–/semestr (12 týdnů) Registrace probíhají předem přes web zde: http://bit.ly/Stojkařina"

Zdroj a foto: https://www.facebook.com/darksidemov/

Komentáře

Další akce