Movement Street Workout Battle Opava

Movement Street Workout Battle Opava

Text pořadatele: "Zdravíme všechny workoustisty a příznivce street workoutu. 29.10 2016 se bude v Opavě konat Street Workout Battle. Každoročně fitness centrum PEPA v Opavě pořádá akci s názvem GRAND PRIX PEPA, jde o mistrovství v kulturistice, kterého se účastní závodníci z celé Evropy. Jedná se o velmi významnou akci v Moravskoslezském kraji. Součástí je i celodenní program s názvem sportovní vídend. Na této akci budeme pořádat Street Workout Battle.

Bude se jednat o soutěž jednotlivců ve freestylu. Kategorie budou 3: muži do 75kg, muži nad 75 kg a ženy. Navíc budou další dvě disciplíny: King of Muscle-ups a Queen of Push-ups. Je možné soutěžit jak jen ve freestylu nebo jen ostatních disciplínách, tak i v obojím. Součástí bude i doprovodný program (exhibice…). Pro soutěžící zajištěno občerstvení. Můžete se těšit také na zajímavé hosty, mimo jiné hvězdu workoutu ze Slovenska Simonu Mátéovou – fanpage: https://www.facebook.com/…mateworkout/?….

Podrobnější informace včetně harmonogramu akce a pravidel soutěže budou předem upřesněny. Startovné je 200kč/osoba při registraci předem. Ke startovnému dostaneš vodu, občerstvení, tričko nebo náramek.

Pokud máš chuť se akce zúčastnit, tak se přidej k události a vyplň registraci – zde: http://www.survio.com/…3R3B7U1A9W0H Při přihlášení na místě platí dražší varianta startovného."

Komentáře

Další akce