Garden battle Vol. III

Garden battle Vol. III

Text pořadatele: "Srdečně Vás zveme na Garden battle, který se odehraje u Vladimír Pospíšil na zahradě kde vytvořil soukromé street workout hřiště.

Vstup ZDARMA Registrace pro účastníky ZDARMA

HARMONOGRAM 18.5.2019 v sobotu od 12:00 hod.proběhne registrace a ve 13hod. se uskuteční soutěž v Sets and reps . kliky, dipy, shyby, dřepy s přidanou váhou.

KATEGORIE Muži, Ženy

POROTA: Vladimír Pospíšil, Libor Kalous

LOKALITA https://mapy.cz/s/1rpqX

Pro více informací napište komentář nebo zavolejte / napište na: http://streethardworkers.cz/ Vladimír Pospíšil tel.702976239

PRAVIDLA Shyby Shyb musí být proveden striktně, brada se musí vždy dostat nad hrazdu a následně do propnutých rukou do visu. Shyb musí být proveden bez cuknutí, bez vykopnutí, pouze jedním tahem. Nohy nesmí být pokrčeny, musí být rovně a po celou dobu u sebe. Cvičící čeká vždy na povel rozhodčího, aby mohl udělat shyb. Cvičící může ve visu odpočívat max. 3 sekundy. Každý shyb se boduje 3-mi body.

Dipy Dip začíná a končí v propnutých rukách, vždy se musí prolomit 90 stupňů (alespoň těsně pod úroveň). Nohy musí být natažené, nepokrčené. Dipy musí být provedeny bez cuknutí či kopnutí pomoci nohou či jinou částí těla a bez předklánění přední části těla. Dipy může cvičící provádět v kuse a nemusí čekat na povel rozhodčího, přičemž vždy musí dodržovat striktní techniku. Cvičící může odpočívat max. 3 sekundy v základní pozici dipu. Každý dip se boduje 2-mi body.

Kliky Klik začíná a končí v propnutých rukách, vždy musí být prolomen 90 stupňů a závodník se musí dotknout hrudí předmětu, který bude na zemi (přibližně velikost pěsti). Při kliku se musí hýbat celé tělo ne pouze vrchní část těla. Záda nesmí být propadlá nebo nějak prohnutá. Tělo vždy musí být v naprosté rovině, při jakémkoliv prohnutí či propadnutí v zádech se klik nepočítá. Ruce musí být na úrovni o trochu širší než vaše šířka ramen ale ne zas na široké kliky. Kliky může cvičící provázet v kuse a nemusí čekat na povel rozhodčího, přičemž vždy musí dodržovat striktní techniku. Cvičící může odpočívat v základní klikové pozici max. 3 sekundy a nesmí zvedat hýždě do vyšší úrovně, než jsou ramena. Každý klik se boduje 1 bodem.

Dřepy

Dřepy začínají v mírně propnuté pozici nohou a končí po prolomení alespoň 90 stupňů (kyčelní kloub bude níže než koleno). Záda jsou po celou dobu rovná, rozkročení je trochu širší jak šířka ramen. Odpočinek je možný mezi jednotlivými dřepy max 3 sekundy. Každý dřep se boduje 2 body.Dřepy se budou provádět s přidanou váhou odpovídající vlastní hmotnosti."

Čas konání: Od 12:00 do 21:00

Zdroj a foto: https://www.facebook.com/…HardWorkers/

Komentáře

Další akce