Freestyle battle II

Freestyle battle II

Čas konání: 11:00 až 19:00

Text události: "Tak a je to tu. Tímto bych vás chtěl pozvat na druhý ročník přátelského Freestyle battlu, který se uskuteční v roce 2019. Zapište si datum 20.7.2019, začátek 11:00–13:00 hodin, kdy se uskuteční registrace. Soutěžící budou rozděleni do 4 kategorií. Muži:75kg, 76 –84kg, nad 85kg. Ženy Budou zarazeny do jedné váhové kategorie. Pro všechny soutěžící bude připravené občerstvení a dostatek tekutin. Registrace zdarma. Kontakt: 728585626 nebo Fb/ Tým street workout M.Bery

Pravidla battlu⚠️ Freestyle bude mít tři části. V první části se představí všichni závodníci v dané váhové kategorii a budou mít 1,5 minuty na své představení. Do druhé části postoupí sudý počet účastníků tak, že battle 1 vs 1. 30 sec hrazda, 30 sec bradla, 30 sec zem. Třetí část je finale, kde se bude bojovat o medaile. Každý bude mít 1 min na to aby ukazal co umí. Pokuď máte vlastní hudbu, tak prosím na flešce a nebo vám jí pustíme z youtube.

Zbytek informací budu přidávat během roku. Kdo bude porota ? To se brzy dozvíte. Mediální partner Streetworkout.cz Sponzoři: Město Habartov, EPT, M.Bery Sháním stále nějaký ten sponzorský dar. Budu rád za cokoliv co přispěje battlu. Děkuji"

Zdroj a foto:

Teto battle je přátelský a jde o to se zase sejít a užít si super den. Battle je určen úplně pro všechny. Je jedno, jestli jsi začátečník. Budeme se na vás těšit. Tým street workout M.Bery"

Zdroj a foto: https://www.facebook.com/…reetworkout/

Komentáře

Další akce