DSM - Stojkařina vol.4

DSM - Stojkařina vol.4

Čas konání: 17:00 – 19:00

Text pořadatele: "Chcete se také naučit stojku? Nebo se posunout dál k ještě více zajímavým dovednostem jako press nebo stojka na jedné ruce? Jsme tu pro vás! Určeno i pro úplné začátečníky!

Od září otevíráme nový semestr programu Stojkařina již v nových prostorech. Tentokrát ho povede náš hlavní handbalancer Dan a asistovat mu bude Robko.

Samotná stojka nejen, že vypadá cool, ale má taky spoustu benefitů. Pozitivně se projevuje na zdraví ramen, zlepšuje orientaci v prostoru, prohlubuje koncentraci atd.

Průběh programu vychází z naší dlouholeté praxe a vše máme důkladně ověřeno u našich studentů, kteří si tímto tréninkem již prošli.

Obsah:

  • kompletní průprava pro vybudování pevných základů, na kterých lze následně stavět (zpevnění zápěstí, mobilta ramen a lopatek, aktivování hlubokého stabilizačního systému atd.)
  • protokol pro vybudování silové kapacity ramen
  • principy balancování na rukou

Zohledníme zkušenost účastníků a podle toho, na jaké úrovni jsou, budou pracovat na různých cílech (výdrž u zdi, balancování v prostoru, press do stojky). Program je tedy vhodný téměř pro každého, kdo se chce stojku naučit.

Struktura programu:

  • dva vedené tréninky týdně (každé úterý a čtvrtek 17–18h), na kterých se budeme věnovat individuálně progresu jedinců
  • protokol pro samostanou práci mimo pravidelné tréninky
  • program bude trvat 12 týdnů

Kapacita je omezena na 15 míst. Cena programu je 5000,–/semestr (12 týdnů) Registrace probíhají předem na email: info@darksidemovement.cz Zahájení programu je 18.9.2018 Regis­trace se uzavírají do 17.9.2018"

Zdroj a foto: https://www.facebook.com/darksidemov/

Komentáře

Další akce