Den shybů

Den shybů

Text pořadatele:

„Letohradská skupina "Street Workout family 2012“ pořádá sportovně dobročinnou akci „den shybů Letohrad“, která se bude konat 19. října 2019 od 10:00 do 17:00 hod u skate parku v Letohradu.

☆ Smyslem akce je odcvičit co největší množství opakování shybů v jednom dni. Tímto způsobem budou všichni zúčastnění „shybaři“ (ať už z řad veřejnosti, nebo trénovaných atletů – každý shyb se počítá) propagovat posilování s vlastní vahou, jako zdravý způsob tréninku a zároveň tak pomohou dvěma jedenáctiletým chlapcům, Markovi a Jakubovi, z Ústí nad Orlicí. Chlapci trpí poruchou nervové soustavy, kvůli které mají omezenou pohyblivost a potřebují nepřetržitou osobní asistenci, která stojí spoustu peněz. Sponzoři akce za tímto účelem darují jednu korunu za každý shyb, který se na akci odcvičí.

☆ Nejlepší shybaři budou mít možnost získat hodnotné originální odměny

☆ Na akci vystoupí Taneční skupina NEON

☆ Pro necvičící bude na místě možnost si ZAKOUPIT LIBOVOLNÝ POČET ČESTNÝCH SHYBŮ a tím přímo přispět na osobní asistenci pro chlapce (hotovost bude na místě vložena do kasičky zapečetěné nadací Konto Bariéry a veškeré vybrané i vyshybované prostředky půjdou v celé výši k rodině)

☆ V průběhu události budou mít shybaři i necvičící možnost si v přistaveném stánku zakoupit občerstvení (párky v rohlíku, burgery, bramboráky atd.)

☆ Událost bude pečlivě dokumentovat fotograf Michal Lorenc"

Zdroj a foto: https://www.facebook.com/…24722069679/

Komentáře

Další akce