SWR Battle 2019

SWR Battle 2019

Čas konání: od 9:00 až do 17:00

Text pořadatele: "Zdravíme všechny příznivce Street workoutu a pouličních sportů. Dovolujeme si vás pozvat dne 25.5.2019 na Street workout battle do Rakovníka. Jde již o 5. námi pořádaný ročník a stejně jako loni i letos se rozhodně bude na co dívat!

Hlavní disciplínou je freestyle, váhové kategorie a pravidla upřesníme později. Tuto disciplínu uvítají hlavně diváci, kteří se mohou těšit na dechberoucí výkony.

Vedlejší disciplínou bude soutěž Sets and reps, která bude rozdělena stejně jako freestyle do váhových kategorií, které upřesníme později. Uskuteční se dopoledne a spočívá ve 4 cvicích: přítahy, dipy a kliky, dřepy. (technika bude striktně kontrolována porotou). Tuto disciplínu určitě uvítají i příznivci fitness a silových sportů.

Celý battle bude probíhat na místním workoutovém hřišti a v jeho okolí. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program sestavený z pouličních sportů.

Harmonogram a jména porotců a moderátorů budou zveřejněna v nejbližší době, máte se na co těšit! :)

Budeme moc rádi, když si přijedete zasoutěžit, zafandit, pobavit se a podpořit tento úžasný sport. Vstup a startovné je opět jako každý rok Zdarma, proto je battle dostupný opravdu každému. Takže si do diáře napište datum 25.5. 2019 a přijďte si užít skvělý den. Těšíme se na vás :) Tým Street Workout Rakovník."

Zdroj a foto:

Komentáře

Další akce