Charitativní 24 hodinové cvičení pro Danielku

Charitativní 24 hodinové cvičení pro Danielku

Plánovaný harmonogram akce: Začátek> 29.6. v 10:00 Konec> 30.6. v 10:00

Text pořadatele: "Cvičím pro Danielku. Charitativní cvičení v rámci programu zdravotně postižených osob.

24hodinové dipovaní. 29–30.6.2019 Buď součástí něčeho velkého. Prijď podpořit Danielku a přispět libovolným počtem opakování a nebo jakoukoliv peněžní částkou. Danielce je 10 let a miluje koně. Její nejoblíbenější pohádka Tom a Jery.

O co jde ? Jde o cvičení dipů na bradlech nebo o lavičku. Akce bude trvat 24 hodin. Začátek od 10:00 hod ráno do druhého dne. Veškeré peníze budou věnované Danielce pro její léčbu. Přijď pomoci, udělej dobrý skutek a zároveň také něco pro sebe.

Na místě můžete vidět Lenku Strolenou, světovou rekordmanku, která vlastní osobní rekord za 6 hodin. Lenka dokázala během 6 hodin udělat 2005 shybů. Letos se bude pokoušet pokořit světový rekord ve shybech za 24 hodin. Sponzoři akce : Tým street workout M.Bery, Město Habartov, Ept Habartov, Fitness Ural, Abydos Hazlov a další.

Proč tato akce vznikla ? Jde o to pomáhat někomu, kdo to opravdu potřebuje. Proč neudělat někomu radost a být součástí velkého workoutového charitativního cvičení. Zároveň jde o podporu mladistvých a zamezení kriminality a drog v našich městech.

Na místě bude během akce připravený pravidelný pitný přísun tekutin a občerstvení. Všem, co se na akci podíleli, chci poděkovat a popřát mnoho štěstí. Budeme se na vás těšit. Tým street workout M.Bery"

Zdroj a foto: https://www.facebook.com/…reetworkout/

Komentáře

Další akce