BIG CzechoSlovakian Street Workout JAM 2016

BIG CzechoSlovakian Street Workout JAM 2016

VIDEO Z AKCE:

Raw Workout i Workout Fanatics zvou všechny příznivce Street Workoutu a Kalisteniky z Česka i Slovenska na velký meeting/jam/tra­ining pod střechou Performance Power Centra v Ostravě, kterým se společně pokusíme vrátit do JEDNOTY a vytvořit mega motivační společné materiály i atmosféru pro všechny členy workoutové komunity v našich i jiných zemích od začátečníků po mistry !! Každý kdo přijede má vstup ZDARMA a jako dárek dostane náramek RW gratis! Celé týmy jedoucí autem z daleka (300+km) dostanou navíc od RW příspěvek na cestu!!

Můžete se těšit na mega hosty, z nichž hlavním je Masterclass oldschool workouter Vadym Oleynik, který přijede ukázat svůj styl a skill aby nás všechny namotivoval!!

Těšíme se hlavně na všechny a top Slovenské a České workoutery, další hosty a všechny underground válečníky co třeba bojují sami doma a na soutěže nejezdí protože je nezajímá srovnávání se s ostatními a ceny. Půjde o Vánoční dárek RW pro celou komunitu a poslední velkou akci tohoto roku takže si ji rozhodně nenechte ujít a přijeďte!! Pokud jste součástí Workoutové komunity u nás už jen tím, že Vás workout zajímá, tak tady nesmíte chybět!

Ať už jste motivaci schopni rozdávat a inspiraci předávat dál anebo ji sami naopak potřebujete neváhejte ani vteřinu a přijeďte za námi. Ve workoutu se často zapomíná, že všichni jsme jedna rodina bez ohledu na to, jaké máme těla, váhu, level, skill, styly cvičení a názory a tento den si to všichni pokusíme společně připomenout a uvědomit si, že právě pestrost je to, co dává workoutu krásu!!

Ať tě zajímá weighted, bodyweight, sets and reps, freestyle, dynamika, statika nebo handbalancing aj.. prostě přijeď!

Těšíme se na Vaši hojnou účast, jak kluků tak holek!!

Velký dík patří sponzorům akce: RW, RVL13 a Shyby.cz

Hlavní Organizace: Adam Raw, Jan Cibík, Jakub Paleta

Komentáře

Další akce